my Angels , My Friends

I never though that I would find
Friends so great that friends so kind
I look up to you in every way
I learn from you everyday

Without you don't know where I would be
But you're still here with me
You deserve so much more than I could give
Without you I wouldn't live

You are give me more than money I can buy
And for you I would give my all
This feeling gets stronger everyday
Hoping not to mess it up, I constantly pray

I know we have problems every now and then
But once it's fixed,our relationship is ten time better
I want to know that I truly do care

Even in fights when I say things that are not true

It doesn't matter what you do or say
Because you would still be my friends anyway
I know the real you deep down inside
And I you will always confide

This poem is especially dedicatednto my friends in from 5 cemerlang SMK SP
Now and then
And whenever it seems like I'm never there
Remember this : "I LOVE YOU AND WILL ALWAYS CARE FOR YOU"

AlifySchya
love 4eva

Tuesday, 24 January 2012


pic dengan adiq .. yang tengah tu name dia MAHATHIR dah yang sebelah kiri tu NUR HAYATI





with   NUR HIDAYAH   MAHATHIR   N    NUR HAYATI

 ni budak rasa hebat ahahaha 3 Gadis menawan ^_^.. opss puji lak saje je... bukan nak ambik perhatian pon.. adik2 sya memang suka pos hehe kat lam bilik mandi pon dia orang sempat agi nak post entah la ape nak jadi, hehe urm... adik sya yang Nur Hidayah (sebelah kanan) dia pandai sesangat.. lau exam banyak dapat A haha budak2 biase laaaaa  kan.. urm sekarang dia masuk darjah 2... xtau la mcm mana prestasi dia nanti.... adeq yang HAYATI tu biase2 je....  boleh la jugak.... tapi dia rajin.... Pasal ape sya cakap dia rajin.... dia suke tolong sya hehehe tolong kemas umah.. >_< sekarang umur dia dah 10 tahun... belajar di tahun 4... sya kena ajar dia betol2 .. sebab dua tahun g nak UPSR... dia cakap dia nak dapat semua A dalam pelajaran.. urm... dia ade amik BAHASA ARAB... so mata pelajaran dia  lebih  ckit.... urm2.... dia.. boleh tahan lau buat keje.. kat umah hehe ... sya x dera dia k... dia wat senirik... ^_^  tadi pon dia tolong sya kemas umah.. sapu sampah n kemas bilik... sebab  kami  tidur  satu  bilik... maklumlah  kami orang susah T_T  tapi kami bersyukur sebab KELUARGA kami sentiasa bahagia...... urm  tu je la  sampai sini erk  >_<





niii sya dengan HIDAYAH gedik hahaha dia ni memang gedik ckit... pantang tengok kamera... nak snap2 je keja dia....ntah... dia pon  suka  wat  video  senirik.... hahaha   lau orang  xde  tengok  dia pegang fon mak kan.... masa tu la  dia wat  video  dia... dengan macam2 ragam haha.. lucu  dia  ni......





matured kan muka adeq sya hehe berangan nak jadik artis ^_^


haaaaaa nak cakap  kat  cni ade salah  faham ckit hahaha.... tu  yang  guna  jibab  biru  tu... haha   tu  sebenarnya  adiq  lelaki  sya ... dia  comelkan??? hehehe dia comel  n ensem laaa.... .. dulukan  mase dia  lahir  n sampai  umur 2 tahun  semua  cakap dia pompuan hahaha bulu mata dia cantik  tau.. melentik.. hehe  panjang juga... ^^   mase dia  bayi  dia memang  comel.. mcm pompuan... alahai.... ^_^  dia lahir  hujung tahun 2006.... 211206 ... masa tu  sya  tahun 6  tapi  dah  habis  sekolah... tau x.. mase first sya masuk  sekolah... sya  ponteng  seminggu... sebab adik  d  masukkan  ke hospital... kena demam ... ALHAMDULILLAH  ... dia  x ape2.... mase  tu  sya  dok  umah  n jaga adeq.. yang dua  org lagi tu.... hmm.. abg sya  sekolah.... adik2 sya... dalam  seminggu tu pun  x  g sekolah.... hmmm...bapa  sya  pulak  ulang  alik.... jaga mak kat umah sakit... masa  tu  sedih... sbab ..  sya   awal2  lagi  dah  ponteng.. hmmmm.. kasian kan >_< ........


ni la dia adeq  sya yang laki tu hehe... adeq sya HAYATI ni mcm muka sya kan??? tngok tol2 hehe tapi sya comel agi kot hahaha .... saje je..... 


same x????? hehe





macam artis x??? hehe dia nak jadi  orang  yang berguna...  dia  cakap  dia  ade satu  je cita2.. dia  nak  jadi  cikgu.. dia  nak didik  anak murid  dia  betul2... tu la kata2 dia  kat mak n bapa  sya... INSYAALLAH  sya  akan  mengajar  dia..... betul2.... 

ala  wat  muka... macam  cantik  sangatkan hehe ^_^ sya tembam tau ^_^ 






sebenarnya  masa  ni  sya  dah  habis... sesi  fotografi  hahahaha  ceeeewwahh.... urmm nak  tanggalkan pin hehe.. tetiba adeq snap.... so  sya .. buat  la gaya x laku ni hahaha lucu tollllll laaa.... kan2  ... kalo   x  lucu... jangan  ketawa erk ^_^


ni adeq nak wat penyampaian hadiah kat sya hahaha sya  dapat ANGRY BIRD merah dari dia... hehehe saje  je.... urm.. tu  abg bagi  dia  sempena  birthday.... ^_^   abg  kita  baik  sesangat ^_^    sayang  abg  itaw.... 

tu rambut panjang tu  cikgu hehehe.. yang dua orang pulak pelajar... cikgu  tu  baik.. hehehe... slalu  bagi  anak murid berehat... >_< SAYANG  cikgu  HAYATI <3 





ni kami  wat  style  sendiri.... hahaha  tengok tu  adeq   sya  yang  bongsu  tu... mcm  ape dah  ... tapi  dia macho kan hehehe >_< sya memang suke  puji... sebab ALLAH  yang mencipta  segalanya.. pada tubuh badan kita... ^_^

dia sembur minyak wangi ^_^ tapi kenyataanya  dah habis pon >_< 







ni laaaaaa  kisah  sya  kongsikan  kepada  semua ^_^  THE END  hehehe  hope  readers  berpuas   hati  erk.l.... sya  tau   blog  sya   x  sehebat  blog  orang len.... tapi  syukur  jugak  ar  kepada  sesiapa yang  bantu  sya.... terima  kasih  banyak2  kat  dia  orang  sebab  dia  orang  sya  dah  bersemangat  nak  update  blog  ni.... hope   dapat  wat  cerita  yang  korang  suka.. nanti  sya.. update  tentang ape2 jela... hehe... sya  pasal  esei  ni   x  past  kot.... sbab   sya  malas  ckit... ntah  la... nape  jadik  macam  ni.. dulu...kan .. diari  sya  memang  tebal... sebab  suka  tulis  n  baca.... skarang  diari  tinggal  kenangan... sya  beralih  ke  juornal..... n  last  sekali  sya  jadik  blogger  ^_^  hope  ade  support  sya  tau.. sya  nak  berjaya  gak  dalam  blog  ni.....hahahaha   ayat  lucu  an ....  urmmmmmm.... ^_^..... urm2... stakat  ni  jelaaaaaa    dahh   ngantok  la.. ^_^   nanti   sya  update  yang  best2 kkk
~wassalam~

No comments:

Post a Comment